Dýňový masakr nožem a vidličkou aneb HALLOWEEN 2017

(27.10.17 - 31.10.17): Dýňové hlavy se budou jíst, pít i dlabat.

 Těšte se na zabijácky vtipnou obsluhu,
smrtelně návykové menu a dýňové
speciality na čepu.

 

DÝŇOVÉ MENU

 

POLÉVKA

Dýňový krém se zázvorem, chilli papričkou a kokosovým mlékem ozdobený koriandrovým olejem

(7, 9)

59Kč

 

TEPLÝ PŘEDKRM

Jemné ragú z pečené máslové dýně s medovými baby bramborami a vůní libečku

(7)

79Kč

 

Pikantní dýňáky s vůní tymiánu, pažitkový dip

(1, 3, 7)

69Kč

 

HLAVNÍ CHODY

Grilovaný steak z lososa s bylinkovou krustou, parmazánové rizoto s pečenou dýní, malý rukolový salátek s dýňovými seminky  

(1, 4, 7, 9, 12)

259Kč

 

Sous-Vide kuřecí prsní steak SUPREME, dýňové pyré, šafránové brambory

(7)

209Kč

 

Pečená vepřová žebra, dýňová hořčice, domácí dýňový chléb, marinovaná zelenina

(1, 7, 9, 10, 12)

199Kč

 

DEZERT

Dýňový cheesecake

(1, 7, 12)

89Kč

 

Chiapudink na kokosovém mléce s dýňovým želé

(0)

89Kč

 

NA ČEPU (až do vyprodání zásob):

PERMON PUMPKIN ALE 15° - HOKAIDO

American Pale ALE

5,8% Alk.

IBU: 60

Pivovar PERMON, Sokolov, ČR

 

DLABÁNÍ DÝŇOVÝCH HLAV

PONDĚLÍ 30. 10. a ÚTERÝ 31. 10.

vždy od 16 hodin v 1. patře mikropivovaru na šalandě