ŘÍZKOBRANÍ V MIKROPIVOVARU 2020

(17.01.20 - 19.01.20): Víkendové menu plné řízků na různé způsoby a pivní speciály na čepu.

ŘÍZKOBRANÍ V MIKROPIVOVARU

 

200g Vídeňský telecí řízek,

lehký bramborový salát s kyselou okurkou a červenou cibulkou

249Kč

 

200g Krůtí řízečky ve vinném těstíčku s kurkumou,

parmazánová bramborová kaše, malý listový salátek s granátovým jablkem

209Kč

 

200g Kuřecí řízečky obalované v cornflakes,

sýrová omáčka, BBQ omáčka, pečená brambora s bylinkovým máslem

209Kč

 

250g Řízek z vepřové krkovice v bylinkovém trojobalu,

tymiánové brambory gratinované ve smetaně, malý listový salátek

209Kč

 

400g Vegie mix řízečků: portobello žampion, cuketa, batáty, květák,

bylinkový dip ze zakysané smetany, domácí tatarská omáčka,

domácí kečup z pečených rajčat

189Kč

 

200g Smažené býčí žlázy v trojobalu s lískovými oříšky,

posypané hoblinkami parmazánu,

pečené brambory grenaille, malý listový salátek, česnekový dip

179Kč

 

Dezert

Smažený banán se slaným karamelem,

Ruby čokoládou a šlehačkou

99Kč