ŘÍZKOBRANÍ V MIKROPIVOVARU

(19.10.18 - 21.10.18): Speciální víkendové menu plné řízků na různé způsoby v čele s vídeňským řízkem.

Řízkobraní v mikropivovaru

19. 10. – 21. 10. 2018

 

150g Vídeňský telecí řízek, lehký bramborový salát s kyselou okurkou a červenou cibulkou

219Kč

 

170g Kuřecí stehenní řízek v jogurtovém trojobalu s mandlemi, omáčka z višní a balzamikového octa, malý listový salátek

159Kč

 

150g Řízek z vepřové krkovice v dijonském trojobalu s peperoncinem, vařené brambory máslem maštěné a pažitkou ovoněné

169Kč

 

150g Krůtí řízečky ve vinném těstíčku, smetanová bramborová kaše, salátek z okurek cornichon

169Kč

 

150g Kuřecí řízečky obalené v kukuřičných cornflakes, sweet chilli sauce, grilovaná kukuřice

169Kč

 

 

150g Smažené býčí žlázy v česnekové strouhance, tekutý cheddar, košík pečiva

169Kč

 

200g Miska vegetariánských řízečků (portobello, cuketa, patizon) v parmazánovém trojobalu, bylinkový dip ze zakysané smetany, pažitkový brambor

159Kč