VELIKONOCE V MIKROPIVOVARU

(19.04.19 - 22.04.19): Sváteční velikonoční menu a zelené pivní speciály na čepu.

POZOR ZMĚNA OTEVÍRACÍ DOBY:

VELIKONOČNÍ PONDĚLÍ 22. 4.     12 - 22

 

VELIKONOČNÍ MENU

 

Studený předkrm

Kanapka s vaječnou pomazánkou s čerstvou pažitkou a ředkvičkami,

tenké plátky telecího roastbeefu

(1,3,7,10)

139 Kč 

 

Polévka

Jemný smetanový krém s kopřivami, pošírovaným křepelčím vejcem,

slaninou a ředkvičkami

(1,3,7,9)

79 Kč

 

Hlavní chody

Jehněčí plec s medvědím česnekem a čerstvou majoránkou, silná jehněčí omáčka, bramborová roláda se špenátem

(1,3,7,9)

239 Kč 

 

Sous-vide supreme z kukuřičného kuřátka, velikonoční nádivka, máslové nové brambory s pažitkou a libečkem

(1,3,7)

229 Kč

 

Dezert

Velikonoční mazanec podávaný s máslem se sekanými mandlemi

(1,3,7)

79 Kč

  

VELIKONOČNÍ PIVA 

na čepu po celé Velikonoce